Суд скасував результати конкурсу щодо вакантних посад в Держгеонадрах

Дніпропетровський окружний адміністративний суд скасував результати конкурсу щодо заміщення вакантних посад першого заступника та заступника голови Держгеонадр

Про це йдеться у відповідній постанові Дніпропетровського адміністративного суду, яка опублікована в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Дніпропетровський окружний адміністративний суд скасував рішення Комісії з питань вищого корпусу державної служби на зайняття вакантних посад першого заступника та заступника голови Держгеонадр і зобов’язав Комісію з питань вищого корпусу державної служби повторно провести конкурс на зайняття цих посад.

"Прошу Нацдержагенство оголосити та провести повторний конкурс без порушення законодавства та відібрати гідні кадри на посади першого заступника та заступника Голови Державної служби геології та надр України, що обслуговуватимуть надра України", - повідомив голова Громадської ради при Держгеонадрах Олександр Панков.

"Надзвичайно важливий для України інститут державної влади ніяк не може отримати нових керівників. Громадська рада тримає руку на пульсі і надалі буде відстоювати позицію щодо дотримання принципів відкритості і прозорості в органах державної влади", - додав він.