Ситуація в АТО стабілізувалась: 58 обстрілів за добу

У зоні АТО кількість обстрілів позицій Збройних Сил України зменшилась - за минулу добу бойовики 58 разів відкривали вогонь

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільшу кількість обстрілів ворог здійснив на Донецькому напрямку, де по позиціях у районі Троїцького застосував 122-мм артилерію. З мінометів калібру 120 мм російсько-окупаційні війська вели вогонь по захисниках Авдіївки, Троїцького та Луганського. Міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети противник застосовував поруч з Авдїївкою, Кам'янкою, Пісками, Новгородським та Луганським.

На Маріупольському напрямку, по опорних пунктах українських військ поблизу Красногорівки та Мар'їнки, ворог бив з мінометів калібру 82 мм та гранатометів. А по оборонцях Новогригорівки та Водяного – з крупнокаліберних кулеметів. Морських піхотинців у Широкиному ворог обстріляв із зенітної установки ЗУ-23-2, а по захисниках Павлополя та Гнутового бив ворожий снайпер.

На Луганщині, по наших позиціях поблизу Новозванівки, ворог застосовував 152-мм артилерію, а міномети калібру 120 мм – неподалік Кримського. З мінометів калібру 82 мм противник обстріляв захисників Новоолександрівки, а по позиціях поблизу Кряківки вів вогонь з протитанкових гранатометів. 

Аби пригасити вогневу активність противника, наші військовослужбовці відкривали вогонь у відсіч.