Терористи обстріляли сили АТО 37 разів, поранені четверо бійців

У четвер, 30 березня, станом на 18:00 проросійські бойовики на Донбасі 37 разів обстріляли позиції ЗСУ, внаслідок чого троє бійців АТО отримали поранення, ще один – бойову травму

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На донецькому напрямку найбільшу активність терористів зафіксовано в районі Луганського - окупанти застосували артилерію калібру 122 мм, міномети калібру 120 мм та 82 мм, озброєння БМП, гранатомети та великокаліберні кулемети. З мінометів калібру 120 мм і 82 мм противник накрив позиції сил АТО поблизу Троїцького, а по оборонцях Кам’янки гатив з мінометів калібру 82 мм. По опорних пунктах ЗСУ в районі Авдіївки стріляв танк, поблизу Опитного – БМП. З великокаліберних кулеметів ворог обстріляв захисників Невельського.

На маріупольському напрямку, з міномета калібру 82 мм та озброєння БМП бойовики обстріляли українські позиції в районі Марїнки. Обстріли з озброєння БМП зафіксовано також поблизу Широкиного. Під Новотроїцьким активізувалися ворожі снайпери.

На луганському напрямку російсько-окупаційні підрозділи вогнем мінометів калібру 120 мм накрили опорні пункти поблизу Троїцького, з мінометів калібру 82 мм - позиції під Новоолександрівкою. Гранатомети різних систем ворог застосував по захисниках Станиці Луганської, Валуйського, Троїцького, Попасної та Новозванівки.

Щоб зменшити вогневу активність бойовиків, українські військовослужбовці були змушені відкривати вогонь у відповідь.