Мережа хімчисток пропонує послуги зберігання хутра. PR

Мережа хімчисток Unmomento пропонує професійну обробку, чистку та сезонне зберігання хутра у спеціальних сховищах

Якщо не почистити шубу в кінці сезону, органічні забруднення, як мінімум проявляться неприємним запахом. Хутро потьмяніє та втратить пухнастість.

Фахівці із хімчисток зазначають - мішечок лаванди, крейда, тальк — не завжди панацея від псування улюбленого кожушка. Тіснява у шафі, поганий повітрообмін, низька вологість згубно впливають на будь-які речі. Не кажучи вже про хутряні вироби.

"Вона стискається з іншими речами, виламується ворс, шуба втрачає свою еластичність, має не такий гарний зовнішній вигляд. Якщо ми її неправильно зберігаємо цей процес прискорюється і це відбувається набагато швидше й інтенсивніше", - наголосила головний технолог мережі хімчисток Unmomento Ольга Фуголь.

Мережа хімчисток Unmomento, яка працює на ринку більше 20-ти років пропонує не лише професійну обробку та чистку, а й сезонне зберігання хутра у спеціальних сховищах. У таких приміщеннях встановлено спеціальний температурний режим — 11 градусів, оптимальна вологість — 50-65 %, та достатній обмін повітря.

"Шуби висять на відстані один від одного в залежності від величини ворсу так щоб не стикалися, і вільно між ним проходило повітря з моменту вентиляції. таке зберігання дозволяє утримувати хутро", - зазначила Фуголь.

По завершенню зберігання - хутра обкатують, розминають мездру, щоб розпушити та наситити її киснем. На виході — жива, м'яка та лискуча неначе нова обнова гардеробу.

Не менш важливо для клієнта — ця хімчистка страхує ризики відповідальності. То ж власниці улюблених шубок мають додаткові гарантії та впевненість у якісному зберіганні своїх речей.