УСПП святкує 25-річний ювілей. PR

Відновлення конкурентноздатної економіки, припинення деіндустріалізації, підтримка бізнесу та лобіювання інтересів експортерів — це завдання, які стоять перед Українським союзом промисловців та підприємців

УСПП святкує свій 25-річний ювілей, передає Еспресо.TV.

"Український союз промисловців і підприємців стояв і буде стояти на позиціях економічного патріотизму, створення умов для гідного розвитку нашої держави. За цей період було прийнято дуже багато рішень, починаючи з Земельного кодексу та затвердження спрощеної системи оподаткування", - сказав президент УСПП Анатолій Кінах.

За роки діяльності УСПП запропонувала понад 300 законодавчих ініціатив, які були враховані Верховною Радою. Наразі реалізується Антикризова програма спільний дій бізнесу та влади. До неї долучено понад 100 провідних економістів. Також з найбільшими банками впроваджується програма “Україна — країна підприємців”.

Як зазначив Кінах, вже за цією програмою створено 140 тисяч нових робочих місць, вона розрахована мінімум на найближчі 2-3 роки. Прогнозні показники становлять 2 мільйони нових робочих місць.

На порядку денному організації — реформування системи охорони здоров'я. Триває робота над прийняттям комплексної стратегії у цій сфері. Конкретні пропозиції вже викладено у зверненні до керівництва держави.