Російський лауреат "Оскара" передав мільйон бойовикам "ДНР"

Російський кіноактор, режисер фільмів "Москва сльозам не вірить" та "Любов та голуби", володар нагороди "Оскар" Володимир Меньшов передав 1 мільйон рублів для терористів "ДНР"

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив російський письменник та "політрук" бойовиків "ДНР" Захар Прилєпін.

"Прийшов до мене на зйомки програми "Чай з Захаром" великий актор і режисер, чудова людина, чолов'яга Володимир Валентинович Меньшов. Каже: ось я грошей привіз - допомогти Донбасу. І ноутбук. І передав пакет з усім цим. Загалом, я перерахував що там було в пакеті. Там був один мільйон рублів. І ось ми почали з цим мільйоном працювати", - написав він.

Гроші Меньшова передали для дообладнання Донецької травматологічної лікарні, де лікують бойовиків, написала у Facebook "волонтерка" cепаратистів.

"Медчастина батальйону спецоперацій номер 1 дякує всім небайдужим людям в особі Прилєпіна і висловлює величезну вдячність Володимиру Меньшову за участь в житті наших хлопців. Зараз період загострення всіх захворювань і контузій в тому числі", - написала "волонтерка" Волчкова.