Матір кинула в море тіло доньки, що страждала на анорексію, - ЗМІ

Неподалік від італійського порту Ріміні знайшли валізу із жіночим тілом, ймовірно, це росіянка, яка страждала на анорексію

На думку поліції, Катерина Лактіонова померла від цього стану, і в воду її кинула матір, повідомляє ВВС, посилаючись на італійські ЗМІ.

Тіло в валізі, загорнуте у чорний пластиковий мішок, знайшов рибалка 25 березня. Під час розтину тіла свідчень насильницької смерті не знайшли.

Гульнара Лактіонова зізналася про свій вчинок другу. Газета Corriere Romagna повідомила, що друг родини був занепокоєний тим, що від 10 березня нічого не чув від матері та доньки, а потім дізнався про жахливу знахідку. Він кілька разів дзвонив матері, і врешті-решт вона розказала, що тіло Катерини принаймні тиждень пролежало у будинку, а потім вона поклала його у валізу і кинула у воду.

За повідомленнями, незадовго до того, як тіло знайшли, 48-річна Гульнара повернулася до Росії. Вона сказала адвокатам, що "втратила розум" і що "світ розпався на шматки", передає новинна агенція ANSA.

У 2015 році дівчина ненадовго потрапила у лікарню в Італії. Також вона хотіла отримати громадянство, щоб продовжити лікування від анорексії, повідомляє ANSA.

Російський канал NTV цитує слова Гульнари: "Я нічого не знаю. Нічого не пам'ятаю".

Італійські правоохоронці продовжують розслідування.