У США безхатченку збудували контейнер із сонячними батареями та USB-портами

39-річний Деміан Каммінгс вже кілька місяців живе в дерев'яній коробці з сонячними батареями і USB-портами, яку встановили у Нью-Йорку

Про це повідомляє New York Post.

Каммінгс переїхав в крихітний будинок після зустрічі з 37-річним інженером Шейном Даффі  і 28-річним учасником шоу "Топ-модель по-американськи" Філом Салливаном в лютому 2016 року. У 2015 році вони заснували благодійну організацію "I Am Supported", яка збирає гроші в соціальних мережах і спонсорує бездомних людей, щоб поставити їх на ноги.

Засновники організації зустріли 39-річного чоловіка, коли протягом чотирьох днів вдавали бездомних, шукаючи гідного одержувача їхньої допомоги і знімаючи кадри для майбутнього документального фільму. У кав'ярні Starbucks в Сохо у них зав'язалася розмова з чоловіком який показав їм теплі місця для сну, розповів, як знайти їжу, і навіть поділився з ними кількома своїми ковдрами.

Через два тижні Даффі і Салліван знову вистежили безхатченка і розповіли йому, що не є бездомними і хочуть допомогти йому.

Даффі і Салліван витратили півтори тисячі доларів, щоб з пресованої деревини побудувати коробку, оснащену сонячними батареями і USB-портами.