Миттєві кредити під 0%. Як працює онлайн-кредитування в Україні. PR

Наразі система онлайн-кредитування набирає ще більших обертів в Україні

Про це йдеться у сюжеті Еспресо.TV.

Зокрема, компанія, яка вперше запропонувала українцям цю послугу, продовжує розвивати свій сервіс, розширюючи можливості обслуговування для клієнтів. 

Зокрема, співзасновник компанії "MoneyVeo" Михайло Лизанець зауважив, що онлайнове кредитування в Україні з'явилося в 2013 році разом з самою компанією.

"Ми були перші і єдині, хто почав працювати. Зараз ми просто перші. Наша компанія - це 80 людей, які працюють над покращенням продукту, над новими функціями. Минулого року ми поставили рекорд - виросли у три рази. Минулого року ми видали більше 210 тисяч кредитів і дуже активно розвиваємось сьогодні", - наголосив Лизанець.

Отримати кредит на свою картку можна за лічені хвилини. Для цього треба знайти в інтернеті сервіс онлайн-кредитування та заповнити анкету-заявку. 

"Все супер просто: Ви заходите на сайт. Обираєте суму та строк кредиту, який Вам потрібен, та заповнюєте дуже просту анкету і миттєво гроші з'являються у Вас на картці будь-якого банку України. Для нових клієнтів ми надаємо кредит під 0%, там 0,01%. Ми, як фінансова компанія, мусимо все таки брати певні відсотки, але де-факто ви заплатите 1 грн", - пояснив Лизанець.

За 4 роки свого існування, сервіс неодноразово перемагав у різних конкурсах як кращий у своїй сфері. Так наприкінці 2016 року компанія була визнана найкращим фінтех-стартапом України, у 2017-му отримала нагороду "Бренд року" та "Вибір України". А зараз вона взяла участь у щорічному конкурсі Інтернет-проектів та отримала нові відзнаки. 

Голова Ukrainian E-commerce Expert Ірина Холод пояснила, що вже п'ятий рік поспіль проводиться конкурс Ukrainian e-commerce awards, під час якого обираються найкращі у галузі електронної комерції.

"Ми в цьому році оцінюємо саме продукти, які надають логістичні, фінансові, маркетингові IT-компанії для ринку електронної комерції", - пояснила вона.

Мати під рукою сервіс онлайн-кредитування дуже зручно. По-перше, він працює 24 години на добу і доступний всюди, де є інтернет. Тому оформити позику в ньому можна у будь-який день та час. По-друге, тут вам не відмовлять у фінансовій допомозі, навіть якщо ви маєте неідеальну кредитну історію і в банку вам відмовляють у коштах.