Шуфрич і Береза полаялися через декларації та російську мову

У Верховній Раді депутати Юрій Береза від "Народного Фронту" та "опоблоківець" Нестор Шуфрич полаялися через використання російської мови в українському парламенті та податкові декларації

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Нестор Шуфріч виступив українською, розкритикувавши тривалу перерву в роботі парламенту та дії коаліції, але наприкінці виступу нагадав про 10 статтю Конституції України про використання мов і перейшов на російську.

У відповідь на закиди Шуфрича Юрій Береза порадив подивитися декларації депутатів від "Опозиційного блоку" та заявив, що в українському парламенті не буде "змоскальщини" та назвав "опоблоківців" смітником історії.

"Про збіднілість пана Шуфрича - це окрема тема. Подивіться його декларацію, подивіться декларації "Опозиційного блоку" зрадників. Нажаль, ми не посадили нікого з них. Нам треба працювати, щоб за вишки Бойка сів Бойко, а за вишки Шуфрича сів Шуфрич. Ваш час пройшов. Ви - на смітнику історії", - сказав Береза.

Шуфрич у відповідь знов згадав про норми Конституції та заявив, що за час роботи в парламенті не приховував у деклараціях своїх статків.