Компанія K7 Media стала Інтелектуальним партнером конференції Format Show. PR

Міжнародна медіаконсалтінгова компанія K7 Media знову стала Інтелектуальним партнером конференції-скринінгу Format Show Spring Edition 2017, яка відбудеться 21 квітня в Києві

В рамках конференції, менеджер з маркетингу K7 Media Том Бартон (Tom Burton)виступить з доповіддю про останні глобальні тренди в factual TV.

Том поділиться з аудиторією інсайтами про зростаючий інтерес до контент жанруfactual, про використання нових технологій для створення аутентичної картинки, провідомі документальні формати за участю зірок, а також про те, як глобальні зміни в індустрії вплинуть на популярність шоу, які вже на екранах, або тільки готуються до прем'єри.

«Для нас завжди корисно поспілкуватися з аудиторією таких міжнародних заходів, і ми завжди раді співпраці з MRM», - коментує Кері Льюїс Браун (Keri Lewis Brown), керуючий директор K7 Media.

Вікторія Ярмощук, директор Media Resources Management: «Ми пишаємось тим, щознову стали партнером K7 Media та з нетерпінням чекаємо креативного виступу Тома і глибокого аналізу тенденцій світового ТВ-ринку».

Конференція-скринінг FORMAT SHOW проводиться двічі на рік українськоюмедіаконсалтинговою компанією Media Resources Management (MRM). Захід присвячений індустрії телевізійних форматів і збирає експертів з різних країн світу для вивчення і обговорення актуальних і майбутніх трендів.

KMedia

K7 Media була заснована в 1998 році як незалежна організація, що надає мовникам, продюсерам, дистриб'юторам і рекламодавцям по всьому світу доскональний аналіз медіаринку. K7 Media - міжнародна консалтингова компанія, яка пропонує свою глибоку експертизу для клієнтів у Великобританії і по всьому світу. Більше інформації - на сайті компанії www.k7media.co.uk

MRM

«Інформаційне агентство «Медіа Ресурси Менеджмент»(« МРМ ») - це перша українська медіаконсалтингова компанія, що надає комплексні послуги в галузі медіа та інтертеймент. «МРМ» працює на ринку з 2005 року. Компанія консультує та забезпечує практичну підтримку проектів по всім основним областям медіаринку (телебачення, кіно, преса, нові медіа, радіо і т.д.), починаючи від розробки ідеї і проведення всіх необхідних маркетингових досліджень, закінчуючи здачею проекту «під ключ», налагодженням мережі дистрибуції, складанням мовних концепцій, виходом компанії на міжнародний ринок. Більше інформації - на сайті компаніїhttps://mrm.ua/ru/

Детально ознайомитися з програмою і зареєструвати на FORMAT SHOW Spring Edition 2017 можна тут 

Контакти для преси: Кальна-Данилюк Олена ekalnaya@mrm.ua, (067) -95-95-016