Ryanair почне літати з Києва і Львова на 2 місяці раніше

Ірландська авіакомпанія Ryanair оголосила про відкриття у вересні нових рейсів з Києва та Львова, що на два місяці раніше, ніж попередньо заявлено

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Величезний попит на наші нові напрямки з України, в тому числі перші заплановані рейси до Великобританії, вплинув на наше рішення розпочати виконання польотів з вересня, приблизно на два місяці раніше, ніж планувалося, в рамках нашого розширеного розкладу рейсів з України на період зимового сезону 2017 року", - цитується в повідомленні менеджер з продажу та маркетингу Ryanair в Центральній і Східній Європі Ольга Павлонка.

Відповідно до прес-релізу авіакомпанії, польоти почнуться з аеропортів Києва та Львова в аеропорт Лондона (Станстед) (5 і 2 рейси на тиждень відповідно) в рамках розширеного розкладу рейсів з України на період зимового сезону 2017 року, який в цілому включає 11 нових напрямків.

Це дозволить перевезти цьогоріч 510 тис. Пасажирів через міжнародні аеропорти "Бориспіль" і "Львів" ім. Данила Галицького.

Ryanair також почала продаж квитків на рейси, які будуть виконуватися в вересні і жовтні, за ціною від 24,99 євро (719 грн). Вони будуть доступні для бронювання на сайті Ryanair до опівночі понеділка (17 квітня).

Як повідомлялося, Ryanair заявив про відкриття авіамаршруту "Львів-Берлін" уже з вересня замість анонсованого раніше запуску перельотів у грудні.