Євробачення-2017: рух транспорту Хрещатиком обмежать майже на місяць

Під час проведення заходів пісенного конкурсу Євробачення в Києві обмежать рух транспорту Хрещатиком та деякими іншими вулицями

Про це заявив керівник штабу координації заходів безпеки під час підготовки і проведення Євробачення Богдан Лизогуб, повідомляє "Укрінформ".

Він зазначив, що біля приміщення Міжнародного Виставкового Центру та станції метро "Лівобережна" перекриють вулиці на період з 1 до 14 травня.

"З  урахуванням масштабності конкурсу Євробачення у Києві буде відбуватися певне обмеження руху в центральній частині міста Києва і навколо локацій. Зокрема, з 26 квітня по 18 травня будуть діяти обмеження руху транспорту в районі розташування Євромістечка на вулиці Хрещатик, - ця вулиця  буде перекрита на проміжок функціонування Євромістечка", - наголосив Лизогуб.

Понад те, рух вулиць, прилеглих до Маріїнського парку, також перекриють у день, коли будуть проводити ходу "червоною доріжкою".

"Це перекриття буде починатися від Європейської площі і далі буде йти перекриття вулиці Грушевського, і звичайно будуть перекриватися  прилеглі до парку вулиці. Але хочу сказати, що це буде відбуватися лише на час, який необхідний для проведення цього заходу", - підсумував Лизогуб.