Киян попереджають про зміну у роботі транспорту на Великдень

Під час святкування Великодня 15-16 квітня деякий наземний транспорт Києва змінить режим роботи

Про це повідомляє прес-центр Київської міської державної адміністрації. 

У відомстві зазначають, що 15 квітня громадський транспорт, який проїжджає біля станцій метро, буде працювати на одну годину довше. Наступного дня він почне курсувати на годину раніше. Це стосується таких маршрутів:

Понад те, станції лінії швидкісного трамваю на житловому масиві Троєщина 15 квітня працюватимуть до 02:30 16 квітня і починати роботу о 4-тій ранку 16 квітня. Це саме стосується й станцій лінії швидкісного трамваю на житловому масиві Борщагівка. Фунікулер працюватиме у ніч із 15 на 16 квітня до 01:00 та з 05:00 16 квітня.
 
Цими вихідними зупинку тролейбусів маршрутів №№ 5, 8, 9, 17, 93Н та автобусів маршрутів № 24, 114, 118 "Вулиця Івана Франка" в напрямку площі Перемоги перенесуть на 50 метрів вперед.

15 та 16 квітня, на період перекриття руху автотранспорту на непарній стороні вул. Оноре де Бальзака, на ділянці від вул. Теодора Драйзера до просп. Генерала Ватутіна, рух автобусів маршруту № 73 організовується в напрямку ст. м. "Оболонь" за такою трасою: вул. Радунська (від вул. Милославської) – вул. Градинська – вул. Оноре де Бальзака (непарна сторона) – вул. Теодора Драйзера – вул. Оноре де Бальзака (парна сторона) – вул. Каштанова – просп. Володимира Маяковського – просп. Генерала Ватутіна, далі на діючій трасі.
 
Також повідомляється, що у разі перекриття руху транспорту на парній стороні вул. Оноре де Бальзака, на ділянці від вул. Каштанова до вул. Теодора Драйзера, буде організовано рух автобусів маршрутів № 21. Вони будуть рухатися за трасою: ст. м. "Петрівка" – просп. Московський – просп. Генерала Ватутіна – просп. Володимира Маяковського – вул. Теодора Драйзера – вул. Оноре де Бальзака.
Також буде організовано рух автобусів маршрутів № 73:

Після завершення церковних богослужінь, із 05:00 до 10:00 16 квітня буде збільшено кількість рухомого складу на маршрутах наземного громадського транспорту, які пролягають біля місць їхнього проведення відповідно до пасажиропотоку.