З'явилась рецензія на альбом Дорна у вигляді статистики втрат в АТО

Український музичний сайт вирішив не писати рецензію на альбом співака Івана Дорна, що вийшов сьогодні, та показав його фанам статистику втрат в АТО

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт Karabas.Live.

"Ми хотіли написати про нову музику одного з найталановитіших артистів нашого часу, але він не залишив нам шансів на це", - йдеться у статті на сайті Karabas.Live.

Повідомляється, що сьогодні, 14 квітня, вийшов третій альбом Івана Дорна "Open the Dorn".

"Редакція Karabas Live мала нагоду послухати нові пісні артиста за кілька днів до прем’єри. Нам було що сказати про це. Але 11 квітня Іван Дорн дав інтерв’ю одному з російських відеоблогерів, де серед іншого розповів про те, що вважає сучасні політичні події "ссорой" між старшим братом (Росією) та молодшим (Україною). До того ж, за словами виконавця, зараз у стосунках між цими братами можна спостерігати "оттепель", - пишуть музичні критики.

Редакція Karabas Live була "трохи здивована такою версією подій".

"Тому ми вирішили замість рецензії на альбом "Open the Dorn" у день його виходу трохи розповісти про "ссору" братів та про "оттепель", аби й деякі шанувальники артиста, які, можливо, поділяють його думку, мали більш повне уявлення про те, що відбувається в Україні", - йдеться у повідомленні сайту.

Рецензію на музику Дорна критики замінили інфографікою.

Читайте також: Лобода з бородою. Як соцмережі кепкували над заявами Дорна про братів-росіян