Київський Театр на Подолі показали зсередини

У п'ятницю, 14 квітня, архітектурне бюро Drozdov&partners, яке займається реконструкцією Театру на Подолі у Києві, опублікувало фотографії оновленої будівлі зсередини

"Істотно змінився функціональний характер недобудованої будівлі театру, перетворюючи його з "палацу" на "місце для всіх". Проект передбачає зміну майже всієї планувальної структури. Незмінним залишився тільки об'єм колосника і сцени", – кажуть архітектори.

Нещодавно металевий паркан, за яким проводились будівельні роботи в театрі, демонтували. Відкриття Київського академічного драматичного Театру на Подолі, який знаходиться на Андріївському узвозі, планували на травень 2017 року, пише The Village.

Через негативні відгуки щодо оновленого вигляду театру у КМДА створили робочу групу, яка має запропонувати рішення, що має врегулювати конфлікт. До цього театр працювати не буде.

Нагадаємо, раніше автор проекту по будівництву нового театру на Андріївському узвозі в Києві, харківський архітектор Олег Дроздов прокоментував галас, який піднявся в соцмережах після того, як стало помітно фасад нового будинку.

"Ми робимо те, що мало хто робить в цій країні. Це новизна, вона не може всім подобатися", - сказав він.