Обстріли в АТО не вщухли і на Великдень: 2 бійців поранені

За минулу добу бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі, в результаті чого 2 українських військових зазнали поранень

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, на Приморському напрямку, терористи застосовували міномети 122-мм та 82-мм калібру, гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети для ведення вогню по позиціям морських піхотинців поблизу Павлополя. Тим часом у районі Гнутового ворог вів обстріли з мінометів калібру 120-мм та автоматичних гранатометів, а по опорних пунктах поблизу Водяного застосовував 82-міліметрові міномети та протитанкові гранатомети. По позиціях у Широкиному та Лебединському окупанти гатили зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку під обстріл потрапили позиції української армії біля Авдіївки, де бойовики використовували гранатомети різних систем та кулемети великого калібру. Опорні пункти біля населеного пункту Зайцеве противник обстріляв з озброєння БМП та гранатометів. По захисниках Шахти "Бутівка" противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів, а по оборонцях Миронівського – з автоматичних гранатометів.

На Луганському напрямку під обстріл мінометів 120-мм калібру та автоматичних гранатометів потрапили позиції біля Катеринівки, а опорні пункти у районі Новоалександрівки ворог обстрілював зі стрілецької зброї.

"За минулу добу двоє українських захисників отримали поранення", - наголосили у відомстві.