32 обстріли за добу: бойовики гатять з мінометів і гранатометів на Донбасі

За минулу добу терористи 32 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових у зоні проведення АТО

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

У відомстві зазначають, що вчора найбільш напруженою ситуація була на Приморському напрямку. Зокрема, поблизу Новогригорівки бойовики вели обстріли з мінометів 120-мм калібру та озброєння БМП, поблизу Чермалика гатили з 82-міліметрових мінометів, а в районі Мар'їнки - з великокаліберних кулеметів.

Тим часом морських піхотинців під Водяним ворог обстрілював з озброєння БМП, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Позиції української армії поблизу Широкиного, Талаківки та Павлополя потрапили під обстріли гранатометів різних систем та стрілецької зброї, а у районі Талаківки та Водяного працювали ворожі снайпери.

Тим часом на Донецькому напрямку позиції поблизу Авдіївки обстріляли з мінометів 82-мм калібру, гранатометів та кулеметів великого калібру. Терористи використовували протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю в районі шахти "Бутівка", а по позиціях біля Кам’янки гатили з кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

На Луганському напрямку позиції поблизу Катеринівки ворог накрив вогнем з мінометів 82-мм калібру та автоматичних гранатометів. З протитанкових гранатометів противник обстріляв опорні пункти у районі Новоолександрівки.