МАУ стягуватиме $9 при бронюванні квитків через агентства

З 19 квітня "Міжнародні авіалінії України" введуть збір $9 при бронюванні квитків через агентства, що працюють через глобальні системи Amadeus, Sabre, Travelport і Travelsky

Про це повідомляє avianews.com.

Прес-секретар авіакомпанії Євгенія Сацька каже, що новий збір не стягуватиметься з квитків, які купуються на сайті МАУ, в касах і контакт-центрі МАУ, а також через офіси партнерських агентств.

Подібне нововведення означає, що при покупці через агентства вартість квитків підніметься на $18 для прямих перельотів туди-назад (2 сегмента) і на $36 для перельотів туди-назад, що включають пересадки (4 сегмента).

З 2015 року збір 16 євро за оформлення квитків через глобальні системи бронювання стягують авіакомпанії, що входять у Lufthansa Group. Свої дії в компанії пояснили необхідністю компенсувати витрати на роботу з системами бронювання.

Раніше в МАУ відновили послугу вибору місця заздалегідь, однак на платній основі. Безкоштовно вибрати місця пасажири зможуть з решти в процесі онлайн-реєстрації, яка для більшості рейсів починається за 48 годин до вильоту.