Український виробник випустив нові якісні літні шини. PR

Найбільший виробник шин в Україні Rosava пропонує нові варіанти літніх шин

Про це йдеться у сюжеті Еспресо.TV.

Потурбуватися про безпеку на дорозі вкотре нагадують українським водіям, адже настав час змінювати зимову гуму - на літню. Найбільший виробник шин в Україні із 45-річним досвідом пропонує нові варіанти літніх шин, які вирізняються своєю якістю та доступністю. 

Спеціально цього року, до літнього сезону, компанія підготувала нову серію шин. Вони вже успішно реалізуються не лише на ринку України, а й в країнах Європи. Зокрема, Німеччині, Великій Британії, Польщі, Болгарії, Угорщині, Чехії, Норвегії та інших. 

"В першому кварталі 2017 року поставки літніх шин на всі ринки зросли майже на 60%. При цьому поставки на експортні ринки зросли на 47%, а на внутрішній ринок України на 64%", - наголосила керівник відділу маркетингу Людмила Тітова. 

Перш за все, популярністю користуються шини медіум-класу. Новинка 2016 року "Айтегро", вже зарекомендувала себе в Європі та Америці завдяки новому рівню якості та використанню інноваційних технологій при її виготовленні. Шини відповідають усім сучасним вимогам: вони покращують керованість на високій швидкості та зменшують шум як зовні, так і всередині автомобіля.

"Провівши сертифікаційні випробування отримуємо, як тепер їх називають, наклейки для поставок до Європи, які повністю відповідають європейським вимогам. Тобто, обмежень на постачання до Європи немає. Це такі показники, як шум, зчеплення з мокрою дорогою і втрати на кочення. Тобто економічність шини", - пояснив керівник відділу перспективного проектування Євгеній Черток. 

Також в цьому сезоні для усіх поціновувачів якості, компанія пропонує ще одну новинку: 17-дюймова "Солазо ЕС ПЛЮС". Її візитівкою стала легка керованість, швидке гальмування на мокрій та сухій поверхнях, а також максимально точні реакції на повороти керма. 

"Ці шини, самі по собі, призначені для висококласних доріг, особливо 45-я серія. Тому, навіть на наших дорогах було завдання зробити шину таким чином, щоб експлуатувати її без порізів, без зайвих ударів і пошкоджень. Ми поєднали тут вимоги до шин дуже високого класу для, скажімо, автобанів типу німецьких, і наших доріг", - зауважив Черток.

На шини медіум-класу компанія надає розширену гарантію, терміном на одини рік. Власники карти зможуть розраховувати на безкоштовну як технічну, так і інформаційну допомогу у випадку пошкодження шини чи інших нагальних запитань. Сервіс діє цілодобово та не в залежності від локації водія. З умовами гарантії, можна ознайомитись на офіційному сайті компанії.