В АТО загинув ще один українець, є поранені

У неділю, 23 квітня, станом на 18:00 у зоні АТО на Донбасі загинув один український військовий, ще двоє зазнали поранень

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За день бойовики 18 разів обстріляли позиції української армії. 

На донецькому напрямку позиції в районі Троїцького противник обстріляв зі 120-мм та 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів та кулеметів великого калібру. По опорних пунктах поблизу Авдіївки терористи гатили зі 120-мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. З 82-мм мінометів противник накрили позиції поблизу Луганського.

Захисників Невельського та Троїцького ворог обстріляв з мінометів різних систем та великокаліберних кулеметів, оборонців Пісків та шахти "Бутівка" – з гранатометів та стрілецької зброї. По позиціях поруч Зайцевого противник вів вогонь зі стрілецької зброї. У районі Авдіївки діяли ворожі снайпери.

На приморському напрямку по оборонцях Водяного, Гнутового та Павлополя противник бив зі стрілецької зброї. В районі Водяного активізувалися ворожі снайпери.

На луганському напрямку з 82-міліметрових мінометів та кулеметів великого калібру ворог обстріляв опорні пункти біля Новозванівки. По позиціях поруч населеного пункту Новоолександрівка вів вогонь з озброєння БТР та гранатометів.