Провадження щодо Ляшка відкрили на підставі повідомлень в інтернеті, - Бурбак

НАБУ відкрило провадження щодо лідера Радикальної партії Олега Ляшка на підставі повідомлень в інтернеті

Про це повідомив лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак у Facebook.

"Шоу має тривати. Очільники НАБУ вирішили, що тепер їм щодня потрібні сенсації і видовище. Ще б пак. Два роки нульових результатів і щорічне проїдання півмільярда з держбюджету, дорожезні “тактичні шкарпетки”, спецпризначенці й власний БТР", - написав він.

За його словами, сьогодні керівництво НАБУ повідомляє про відкриття кримінального провадження проти Олега Ляшка і провадження відкрили на підставі повідомлень в Інтернеті.

"Наголошую: лише з Інтернету. І одразу ж поспішили із заявою! Таке враження, що вийти на ЗМІ й голослівно звинуватити когось, ще до завершення слідства, або навіть його початку, – тепер головне завдання Національного антикорупційного бюро. І це в них не весняне емоційне збудження. Гучно кричать тоді, коли більше нема чого ні показати, ні сказати. Вони не виправдали високих суспільних сподівань. Все звелося до порожньої балаканини. Рівень довіри до НАБУ постійне падає. Нині це вже мінус тридцять шість відсотків. Такі цифри соціології. Щоб хоч якось виправдати свої зарплати, тепер, мабуть, щодня будуть влаштовувати цирк і тішити публіку. Замість користі, держава отримала шкоду", - написав він.