У Тернополі сталися сутички під міськрадою, у депутата опік очей

У Тернополі сталися сутички під будівлею міської ради, двоє депутатів постраждали

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

"Під стінами Тернопільської міської ради сьогодні було неспокійно. Запланована 15-та сесія не відбулася, а двоє депутатів звернулися до лікувального закладу з тілесними ушкодженнями", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, між окремими політичними силами виник конфлікт, який переріс у протистояння. Через сутички закрито засідання сесії міської ради, оскільки окремих депутатів не було допущено до сесійної зали.

"До охорони громадського порядку та документування подій, що відбувалися сьогодні під стінами Тернопільської міської ради були залучені 80 поліцейських", - повідомив керівник управління Національної поліції області Олександр Богомол.

В одного з потерпілих медики діагностували хімічний опік очей. За попередніми даними, депутату бризнули в обличчя перцевим балончиком. Інший потерпілий звернувся до медиків із закритою травмою лівої повіки.

Крім того, до правоохоронців надійшла групова заява від депутатів про вчинення кримінального правопорушення, за даним зверненням розпочато кримінальне провадження за статтею 351 Кримінального кодексу України - перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради.