Український виробник шин "Росава" виходить на новий рівень. PR

Українська компанія "Росава" постійно вкладає значні ресурси в модернізацію виробництва шин

Про це йдеться у сюжеті Еспресо.TV.

В Україні продовжує розвиватись виробництво шин. Аби йти в ногу з часом та задовольняти потреби автолюбителів, вітчизняний виробник шин компанія "Росава" постійно вкладає значні ресурси в модернізацію виробництва. Щороку на підприємстві з`являється нове обладнання та впроваджуються нові технології. Для випуску легкових шин в діапазоні 15-ти та 22-х дюймів, в грудні минулого року закуплена нова лінія форматорів-вулканізаторов німецької фірми. Це дозволило розширити асортимент сучасними моделями шин та підвищити їхні споживчі характеристики.

"Ті нові конструкції шин, які ми розробляємо, до них пред'являються дуже високі вимоги. Але це неможливо зробити без того, щоб такі ж вимоги були пред'явлені і до обладнання, інакше хороші шини не вдасться зробити. Придбали відповідні форматори, які на сьогодні є одними з кращих в світі", - наголосив керівник відділу перспективного проектування ПРАТ "Росава" Євген Черток. 

В рамках програми модернізації  закуплені та успішно працюють  універсальні агрегати , що складають з різних деталей заготовку шини.  За допомогою такого обладнання в декілька разів збільшилась продуктивність. Та головною особливістю є підвищення якості шин, порівняно з агрегатами минулого покоління.

"Верстат працює за таким принципом, що сходяться всі необхідні деталі для зборки сирої покришки. І головна його особливість і вимога до нього - це ідеально точне накладення і підгонка кожної деталі на своє місце", - пояснив Черток.

Завдяки новому обладнанню та матеріалам, компанія виготовила першу асиметричну 17-дюймову легкову шину. Новинка для літнього сезону отримала назву Solazo S Plus, яка стала еволюційним продовженням вже відомої шини Solazo.

"У рецептурі будови шин Solazo S Plus з високим індексом швидкості основний напрямок приділявся забезпеченню високих гальмівних властивостей і хорошого зчеплення з дорогою. У рецептурі протектора застосований надвисокий зносостійкий техвуглець, який відповідає вимогам міжнародних стандартів і він як раз і забезпечує високу міцність", - зауважила очільник центральної заводської лабораторії ПРАТ "Росава" Олена Калініна.

Тож відчути європейську якість, яку допомагає втілити нове сучасне обладнання, українська компанія пропонує вже цього сезону.