Вогнемети, автомати і набої. На Донеччині спіймали диверсантів, які ховали арсенал зброї

У Бахмуті силовики затримали двох бойовиків, які діяли під керівництвом "полковника збройних сил ДНР" та ховали арсенал зброї і боєприпасів

Про це повідомляє поліція Донеччини.

Як розповів начальник управління карного розшуку ГУНП в Донецькій області Артем Кисько, в ході оперативних заходів оперативники главку спільно з місцевими правоохоронцями викрили мешканців Бахмуту, 1984 та 1986 років народження, які входили у незаконні збройні формування "ДНР".

Встановлено, що з квітня по червень 2014 року вони під керівництвом мешканця Бахмуту, який нині є "начальником артилерії 1 армійського корпусу ДНР", скоювали на території Донеччини розбійні напади, викрадали людей та "віджимали" автомобілі.

За інформацією, "куратор" найманців з позивним "Отшельник" 1964 року народження має тісні зв’язки з вищим командуванням ЗС РФ.

Сьогодні за місцем мешкання одного з учасників НЗФ в селі Іванівське (Красне) поліцейські виявили великий арсенал нелегальної зброї.

Він був закопаний у дворі під господарчою будовою. Вилучено – 8 реактивних вогнеметів "Шмель" російського виробництва, 8 автоматів та 4 магазина до них, а також 2 ящики набоїв калібру 7,62 мм та 5,45 мм – 3480 штук.