В зоні АТО 21 обстріл за добу: українська армія контролює ситуацію

За минулу добу бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, найбільш напруженою ситуація була на Приморському напрямку. По позиціям біля Широкиного ворог гатив з 122-міліметрової легкої переносної реактивної системи "Партизан" та озброєння БМП. Тим часом з озброєння БМП, зенітної установки ЗУ-23-2, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів обстрілювали позиції поблизу Мар’їнки.

По оборонцях Красногорівки противник бив з протитанкових гранатометів, а Водяного – з озброєння БМП та кулеметів великих калібрів. Морських піхотинців поруч Гнутового обстрілював зі стрілецької зброї. У районі Мар`їнки діяли ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку, з мінометів калібру 82-мм, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог бив по позиціях поблизу Авдіївки та Верхньоторецького. Опорні пункти наших військ поруч Троїцького та Пісків накривав вогнем протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

На Луганському напрямку, вогнем зі стрілецької зброї провокував оборонців Новоолександрівки.
Зазначається, що українські військові не реагували на провокації терористів та не відкривали вогонь у відповідь, дотримуючись режиму припинення вогню.