Джонні Депп звинуватив своїх екс-менеджерів у втраті грошей після розлучення з Ембер Херд

Голлівудська зірка Джонні Депп публічно звинуватив колишніх менеджерів у втраті своїх грошей після розлучення з акторкою Ембер Херд

Про це повідомляє ВВС.

"Я дуже старанно працював довгі роки і довіряв багатьом людям, проте деякі з них мене підвели", - пожалівся Депп.

Водночас представники фірми Management Group, яка опікувалася фінансами Деппа, стверджують, що проблема не в них, а в звичці зірки розкидатися грошима. Так, до лютого актор витрачав близько $2 млн доларів на місяць, та й пізніше не обмежував себе у витратах.

У своєму зустрічному позові Management Group стверджує, що попереджала Деппа про зменшення його фінансового рахунку, проте актор відмовлявся "затягнути пасок".

"Депп - звичайний брехун, який заперечує свою відповідальність за власну ексцентричну поведінку. Йому немає кого звинувачувати, окрім себе самого. За 17 років співпраці Management Group не ухвалювала без нього жодного рішення щодо фінансів", - заявив прес-секретар керуючої компанії Девід Шейн.

Депп категорично не погодився із закидами щодо марнотрацтва.

"Це мої гроші", - нагадав актор.

Серед найбільш екстравагантних витрат актора - купівля 45-метрової яхти за $18 млн і церемонія розвіювання праху письменника Гантера Томпсона з гармати, що коштувала Деппу $3 млн.

Депп ще в січні вимагав від компанії $25 млн доларів через суд, звинувачуючи менеджерів у підробці та ігноруванні його інтересів.

Чинні представники актора кажуть, що його борги перевищують $40 млн, та звинувачують екс-управлінців Деппа.