Іванка Трамп заявила, що не причетна до удару по Сирії

Дочка президента США Дональда Трампа Іванка спростувала інформацію про те, що її батько прийняв рішення про нанесення удару по аеродрому в Сирії через її реакцію на хіматаку в Ідлібі

Про це, як повідомляє ABC News, вона заявила в ході візиту в Берлін.

"Це помилкова інтерпретація", - сказала вона, коментуючи свою можливу причетність до вирішення про ракетний удар.

Таким чином вона спростувала слова свого брата Еріка, який раніше заявив The Daily Telegraph, що Іванка Трамп була убита горем і обурена, дізнавшись про хімічну атаку, в якій загинули десятки дітей, і ця реакція сильно вплинула на президента США. Ерік Трамп тоді заявив, що "Іванка - мати трьох дітей, і у неї є вплив" (на свого батька, Дональда Трампа).

Іванка Трамп визнала, що поділилася своєю думкою щодо жорстокості, що сталася в результаті хіматаки, з батьком, і їхні позиції в цьому питанні виявилися схожими. При цьому вона підкреслила, що державний лідер не може приймати таке рішення, ґрунтуючись тільки на емоціях, і додала, що Трамп перед нанесенням ракетного удару по сирійському аеродрому керувався перевіреною інформацією і компетентними порадами на всіх рівнях.

Дочка президента ще раз заявила, що пишається рішенням свого батька і тим, як чітко він дав зрозуміти, що "США не будуть миритися з огидними нападами з використанням хімічної зброї".

Дочка Трампа займає посаду "спеціального радника президента" і працює в Білому Домі на безоплатній основі. Її чоловік Джаред Кушнер є старшим радником президента США.

Все по теміУдар США по Сирії