За день бойовики 18 разів обстріляли сили АТО, поранено військового

У середу, 26 квітня, станом на 18:00 проросійські терористи на Донбасі 18 разів обстріляли позиції українських військових, поранивши одного бійця АТО

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На приморському напрямку зі 120-мм мінометів окупанти били по позиціях поруч Широкиного, з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілювали опорні пункти в районі Водяного, з гранатометів різних систем - захисників Новотроїцького. Поблизу Мар'їнки діяли ворожі снайпери.

На донецькому напрямку, з 82-мм мінометів бойовики накрили оборонців Авдіївки та Верхньоторецького, зі стрілецької зброї обстрілювали захисників Новгородського. Також під Новгородським активізувався ворожий снайпер.

На луганському напрямку зі 120-мм мінометів, протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру російсько-терористичні підрозділи гатили по опорних пунктах поблизу Новоолександрівки, з 82-мм мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів били по позиціях в районі Троїцького. 

Позиції поблизу Попасної ворог обстріляв із мінометів калібру 120-мм, з гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів гатив по оборонцях Новозванівки.