Галас і гра на публіку: Холодницький не реагуватиме на образи Ляшка

Керівник Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький назвав грою на публіку візит нардепа Олега Ляшка, який звинуватив прокурора в "телефонному праві" та заангажованості

Про це Назар Холодницький заявив журналістам, передає Еспресо.TV.

"Це шоу рейтингу не дасть ані йому, ні його політичній силі. Прокуратура за рейтингами не ганяється. Ми показали своєю роботою, що для нас неважливо, які депутати під якими прапорами", - сказав Холодницький. 

Керівник САП зазначив, що Олег Ляшко не надавав офіційної інформації для відкриття якохось проваджень і початку слідства.

"Він інформації жодної не надав, це були якісь записи на аркуші паперу А4 власноруч, такі як "темники". Коли буде офіційне депутатське звернення з викладенням фактажу, а не голослів'я "мені не подобається міністр, тому що він міністр", тоді буде відповідна реакція. Поки що це були крики та гра на публіку", - сказав прокурор.

Холодницький також додав, що не збирається подавати до суду на Ляшка через образи та назвав поведінку нардепа провокацією та сказав, що прокуратуре не піддаватиметься на неї.