Президент компанії Jurimex виступив експертом з українського права на міжнародному інвестиційному спорі. PR

З 24 по 27 квітня 2017 року в Міжнародному центрі з урегулювання інвестиційних спорів (ICSID) в Парижі (Франція) проходили слухання у справі щодо дій з боку України, які призвели до втрати інвестицій в декілька десятків мільйонів доларів США

Українською стороною було ініційовано залучення до участі у справі доктора юридичних наук, почесного президента юридичної компанії Jurimex Данила Гетманцева, передає прес-служба компанії.

Засідання тривало впродовж декількох годин, в ході якого експерт з українського права, пан Гетманцев, надав арбітрам ICSID ґрунтовні роз’яснення щодо застосування українського банківського, фінансового та процесуального права. 

В ході слухання, позивачам було надано вичерпні відповіді стосовно тих, чи інших нюансів національного законодавства та співвідношення його з міжнародними нормами і принципами, а також сучасною юридичною доктриною. Додатково, професор Гетманцев як експерт з українського права, надав два письмові висновки з питань, що вирішуються в даному спорі та коротко пояснив основні ідеї, закладені в них.

Підставами для представництва інтересів України професором Данилом Гетманцевим є його визнання як одного з найкращих експертів з національного податкового, фінансового, банківського та адміністративного права. 

Почесний президент Jurimex постійно залучається державними органами влади, в тому числі Верховним Судом України, Вищим адміністративним судом України, українським парламентом та урядом, міжнародними неурядовими організаціями, арбітражними центрами для надання роз’яснень застосування українського законодавства.

Про компанію Jurimex

Юридична компанія Jurimex була заснована в 2003 році і сьогодні об'єднує понад 100 висококваліфікованих професіоналів з великим практичним досвідом і блискучими знаннями українського і міжнародного права.
Партнери ЮК Jurimex є визнаними лідерами на українському ринку юридичних послуг і рекомендовані авторитетними міжнародними і національними рейтингами. Юристи Jurimex постійно залучаються до законопроектної роботи комітетами Верховної Ради України та державними установами.

ЮК Jurimex надає повний комплекс юридичних послуг. Діяльність компанії сфокусована на всіх основних галузях права, таких як: податкове право, адміністративне право і ліцензування, банківське і фінансове право, земельне право, право інтелектуальної власності, конкурентне та антимонопольне право, корпоративне право та цінні папери, медіа права, міжнародна торгівля та інвестування, судові спори та арбітраж, трудове, господарське й договірне право. У 2013 році компанія відкрила практику кримінального права і процесу.