Джошуа нокаутував Кличка

Володимир Кличко програв британцю Ентоні Джошуа у поєдинку за титули чемпіона світу за версіями IBF, WBA та IBO

Сьогодні у Лондоні на стадіоні "Уемблі" відбувся поєдинок за титул чемпіона світу у якому боксери у цьому поєдинку сперечатимуться за титули чемпіона світу у надважкій вазі за версіями IBF (Міжнародної боксерської федерації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBO (Міжнародної боксерської організації).

Боксери розпочали поєдинок обережно та не поспішали форсувати подій. У другому раунді Кличко одразу взяв ініціативу у свої руки і провів потужний удар правою. Але й Джошуа вдалося непогано пробити у відповідь.

Третій раунд боксери провели у в’язкій боротьбі та клінчах. У наступній трихвилинці британець почав застосовувати брудні прийоми та кілька разів пробив українцю по нирках.

У 5 раунді Джошуа почав форсувати події, пішов вперед та відправив Кличка у нокдаун. Українець швидко відновися та завдав супернику кілька важких ударів у відповідь.

У 6 раунді Кличко перехопив ініціативу та відповів потужним ударом і також відправив британця у нокдаун.

У 8 раунді Джошуа активізувався, але й Кличко у контратаках відмінно пробивав джебом. Наступний раунд пройшов у боротьбі на близькій дистанції та не відзначився акцентованими ударами.

У 11 раунді Джошуа знову пішов у атаку та завдав Кличку кілька нищівних ударів, відправивши українця у нокдаун та друге вклав нашого боксера на підлогу. Після наступної атаки британця рефері зупинив поєдинок.

Читайте також: Бій Кличко-Джошуа. Чому букмекери не ставлять на українця