На Франківщині розвалюється дорога, яку відремонтували менше року тому

Нещодавно відремонтована дорога Татарів – Косів – Коломия вже потребує нового ремонту

Про це повідомляє сайт "Тримай Курс" посилаючись на фахівців ДП "Дорцентр", які на замовлення Служби автомобільних доріг Івано-Франківської області провели моніторинг технічного стану відремонтованих доріг в регіоні.

Як пише видання, відремонтовані дороги у Верховинському та Косівському районах, гарантійний термін експлуатації яких 10 років, не витримали й року.

На ділянці км 19+420 – км 41+000, що проходить через Кривопілля – Ільці – Верховину Верховинського району, роботи виконувалися з вересня 2015 року до грудня 2016. На цьому відрізку моніторингова група відмітила багато дефектів, серед яких зсув дорожньої конструкції, земляного полотна і покриття, незароблені відібрані керни, поздовжній стик і дефекти, залиті бітумом, викришування, лущення, узбіччя непідсипане, вже утворилися вибоїни глибиною більш як 5 см тощо.

Протягом вересня 2015 року – грудня 2016 року компанія "Шляхбуд-ЛІМ" також ремонтувала ділянку км 48+000 – км 69+629, що проходить через села від Криворівні Верховинського району до Соколівки на Косівщині.

Також розбиті після нещодавного ремонту дороги Івано-Франківсьокї області прокоментував нардеп-мажоритарник Олександр Шевченко.