Окупанти обстріляли сили АТО з танків і "Градів", поранено бійця

У середу, 3 травня, станом на 18:00 проросійські бойовики на Донбасі 19 разів обстріляли сили АТО, поранивши одного бійця

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, на донецькому напрямку окупанти обстріляли захисників Авдіївки, з танків, 82-мм мінометів, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. По оборонцях Троїцького били з 82-мм мінометів та автоматичних гранатометів, у районі населеного пункту Піски діяли ворожі снайпери.

На приморському напрямку зі 120-мм мінометів терористи обстрілювали опорні пункти поблизу Гнутового, з мінометів калібру 82-мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – позиції під Павлополем. 

З переносної реактивної системи "Град Партизан" та озброєння БМП противник стріляв по морських піхотинцях поблизу Широкиного, з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, обстрілював позиції поблизу Водяного. В районі Водяного та Новотроїцького також активізувалися снайпери.

На луганському напрямку з гранатометів різних систем бойовики обстрілювали опорні пункти поблизу Новоолександрівки, Кримського та Троїцького.