52 обстріли за добу: бойовики гатять з танків по українських бійцях

За минулу добу терористи 52 рази відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

На Донецькому напрямку позиції ЗСУ біля Авдіївки накрили вогнем з танку, мінометів калібру 120-мм та 82-мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Тим часом поблизу населеного пункту Піски терористи застосовували 82-міліметрові міномети, озброєння БМП, гранатомети та кулемети великих калібрів, а біля Луганського - 120-міліметрові міномети та озброєння БМП.

Окупанти гатили по захисниках Кам’янки з мінометів калібру 82-мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів, а по оборонцях шахти "Бутівка" - з 82-міліметрових мінометів, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів та кулеметів великих калібрів. Позиції армії біля Троїцького та Верхньоторецького потрапили під вогонь мінометів калібру 82-мм та гранатометів. Позиції біля Зайцевого обстріляли з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, а біля Пісків активізувався ворожий снайпер.

На Приморському напрямку по опорних пунктах у Водяному били з артилерії калібру 122-мм, 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Бойовики обстріляли позиції біля Павлополя з мінометів калібру 120-мм та 82-мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Захисників Гнутового обстріляли з мінометів калібру 120-мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів. Ворог гатив по оборонцях Широкиного з переносної реактивної системи Град "Партизан", мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП. З мінометів калібру 82-мм противник бив по позиціях поруч Красногорівки, а по опорних пунктах в поблизу Мар’їнки – з гранатометів та кулеметів. В районі Водяного, Новотроїцького та Новомихайлівки активізувались ворожі снайпери.

На Луганському напрямку опорні пункти біля Кримського накрили вогнем з мінометів 120-мм калібру, позиції поблизу Новозванівки та Новоолександрівки - з 82-міліметрових мінометів, гранатометів та кулеметів великих калібрів.

Українських військових біля Новоолександрівки обстріляли з озброєння БМП, а оборонців Троїцького - з автоматичних гранатометів. З гранатометів різних систем та стрілецької зброї ворог вів вогонь по позиціях поруч станиці Луганської та Лобачевого. В районі Новоолександрівки активізувались ворожі снайпери.