Нардеп Лещенко спекулює на крові, - Мартиненко

Народний депутат Сергій Лещенко, виконуючи політичне замовлення проти мене, наплював на всі моральні норми і почав цинічно спекулювати на смертях своїх соратників

Так екс-нардеп Микола Мартиненко прокоментував заяву Лещенка одному з друкованих ЗМІ про те, що депутат не виключає його причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета.

«Цей заробітчанин від політики дуже старається. Лещенко відпрацьовує мільйони, отримані від російських олігархів за кампанію бруду проти мене. За них він купив елітне житло в центрі Києва, тепер йому потрібні кошти на шикарний ремонт», - заявив Микола Мартиненко.

«Плазуючи перед Саакашвілі за місце в списку його партії, Лещенко дійшов до відвертої маячні. Справи НАБУ проти мене теж засновані на його інтернет-брехні. Але вони шиті такими білими нитками, що розсипаються на очах. Потрібно терміново вигадувати нові фейки - навіть замішані на крові його товариша.  Бо для Лещенка гроші не пахнуть», - пояснює колишній депутат.

За словами Мартиненка, йому навіть уявити важко, які ще шизоїдні фантазії відвідають хворий мозок Лещенка. «Наступного разу, мабуть, виявиться, що я сидів за штурвалом літака, який врізався у башту Всесвітнього торговельного центру, або стріляв у президента Кеннеді», -  зазначив екс-депутат.