"Польска файна дупка": Притула в'їдливо прокоментував Євробачення

Телеведучий Сергій Притула презентував власний огляд перебігу Євробачення в Києві, розкритикувавши учасників і поглузувавши з них

Свою думку з приводу виступів конкурсантів Притула виклав у Facebook.

"Перший пів-фінал Є-бачення розпочався. Монатік вийшов співати в халаті і я його повністю підтримую, я дивлюсь конкурс точно так само. Тільки на дивані. Швеція. Слава Богу, що правилами шоу заборонено мастурбувати на сцені під час виступу, інакше б швед це зробив", - написав Притула.

Далі телеведучій удався до фантазій щодо учасників від Австралії та Албанії.

"Австралія. А що, Майкл Болтон вже вмер і виступає його 17-річна реінкарнація? Албанія! Та ладно! Це тіпа трагічна наречена?! Чи може це албанська Білосніжка? Тоді де гноми? Пісня з розряду "буде шо викинути з конкурсу". Я хочу, щоб албанка подружилась із австралійцем і позбавила його цноти сьогодні вночі десь на Подолі. Може хоч це підніме їм настрій!" - продовжив Притула.

У виступі представниці Польщі Притула звернув увагу на бюст і сідниці співачки.

"Польска файна дупка! Виступала в нас на відборі! Якщо порівнювати із минулорічним учасником, то чисто візуально - крок вперед! В того такого декольте не було!" - відзначив Сергій.

Утім, Притула похвалив ведучих.

"Вова Остапчук народжений для цієї роботи! Саша Скічко теж дуже красивий! Чому ви ховаєте Мірошніченка?! З ним все ок? Нічого не трапилось?" - написав шоумен.