Українською вперше видали світові бестселери Вербера, Ошо та Берна

Cвітові бестселери, видані мільйонними тиражами і перекладені на десятки мов світу, – вперше з’являться українською

Їх видає нове українське видавництво - Terra Incognita, що позиціонує себе як видавництво світової езотеричної, філософської, психологічної та мотиваційної літератури.

Серед перших новинок цього видавництва - культовий французький романіст Бернар Вербер з дилогією “Танатонавти” і “Імперія ангелів”, скандальний і провокативний Ошо, що визнаний одним з 1000 творців ХХ століття, знаменитий “Секрет” у перекладі не менш знаменитого Віктора Морозова.

Також видали книжку Екгарта Толле - у нас ще маловідомий, але дуже популярний на Заході мислитель, чий бестселер “Сила моменту Тепер” вже понад десять років утримується в топі бестселерів Нью-Йорк Таймс.

Видавництво “Terra Incognita” заснував екс-засновник видавництва Старого Лева і гітарист “Мертвого півня” Юрій Чопик у спілці з журналісткою і перекладачкою Яриною Винницькою. Ось тому-то презентація видавництва на Книжковому Арсеналі зветься “Книжкове прокидання з “Мертвим Півнем” і Віктором Морозовим”. А модеруватиме зустріч гітарист гурту і відомий тележурналіст Роман Чайка.

«Наші книги промовляють не тільки і не стільки до розуму, скільки до глибинної, внутрішньої, первозданної мудрості людини – «розуму серця». Тому, попри видиму «розумність» та інтелектуальність, ці книги «НЕ-розумні» – адже лише серце здатне по-справжньому розуміти їхню мову і насолоджуватися нею. Отож – читай серцем! Думай українською!», – розповідає про видані книги один із засновників Terra Incognita  Юрко Чопик.