Ніхто нас не зупинив: Порошенко назвав наступну мету після Євробачення

Президент Петро Порошенко зустрівся з організаторами та ведучими конкурсу Євробачення 2017 та натякнув, що Україні час готуватися до фіналу Ліги чемпіонів

Про це повідомляє прес-центр адміністрації очільника держави. 

Президент зауважив, що пісенний конкурс було організовано на дуже високому рівні, що стало результатом ефективної взаємодії всіх тих, хто проводив підготовку. Понад те, для гостей столиці та жителів Києва було забезпечено високий рівень безпеки. 

"І це дало можливість нашим гостям почувати себе комфортно. Тисячі людей працювали над тим, щоб створити позитивний імідж України. І мені, видається, нам це вдалося зробити", - наголосив Порошенко.

Він висловив сподівання, що іноземцям, які приїхали на конкурс, сподобалась як організація Євробачення, так і сама Україна. 

"Попри російську агресію та російську окупацію, українці та українська влада показали свою гостинність і зробили все від них залежне, щоб організувати по-справжньому прекрасну подію", - зазначив Порошенко. 

У свою чергу керівник конкурсу Ян Ола Санд заявив, що всі заходи в Києві дійсно були організовані на надзвичайно високому рівні.

"Кожного року ми маємо якісь певні зауваження чи скарги: чи то транспорт, чи логістика, безпека, чи інші аспекти. Але Євробачення в Києві пройшло бездоганно. Ми не мали жодних проблем. З українського боку все було організовано на найвищому рівні", - підсумував він. 

Член Адміністративної ради ЄМС Павел Грицак також був задоволений результатами проведення Євробачення та подякував Україні від імені Європейської мовної спілки.

"Це величезна міжнародна подія з тисячами іноземців, які відвідали Україну. Одне з найрейтинговіших телешоу з багатьма викликами і ризиками, особливо в сфері безпеки. І факт полягає в тому, що була зроблена чудова робота, щоб усі журналісти, конкурсанти та фанати відчули гостинність Києва і перебували в комфортних умовах. Я дякую українській владі і вам, пане президенте, за цю значущу підтримку", - наголосив він.

Підсумовуючи, Порошенко запросив усіх присутніх відвідати фінал Ліги чемпіонів, який відбудеться в травні 2018 року в Києві.

"Попри побоювання скептиків щодо можливих загроз, я гордий тим, що ми зробили цю прекрасну подію. Ніхто не зміг зупинити нас", - додав він.