Оргкомітет Євробачення відреагував на витівку пранкера під час виступу Джамали

Зараз Оргкомітет Євробачення-2017 проводить власне внутрішнє розслідування щодо обставин інциденту під час виступу Джамали 13 травня, коли пранкер Віталій Седюк частково оголився на сцені

Про це повідомляє прес-служба Євробачення.

"Ми обурені, та жодним чином не підтримуємо такі провокації. Винуватець має понести відповідальність за те, що вчинив", – зазначив виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак.

Зараз Оргкомітет Євробачення-2017 проводить власне внутрішнє розслідування, про результати якого буде повідомлено додатково.

"Під час проведення Євробачення в Києві, в Міжнародному виставковому центрі, діяв найвищий рівень безпеки", - запевнили в оргкомітеті.

За їхніми даними, усі відвідувачі перевірялися металошукачами, а також речі кожного проходили перевірку рентгеном.

"Усі заборонені предмети та будь-які рідини вилучалися охороною на пунктах контролю. Відтак кожен глядач, пройшовши всі ступені перевірки, не становив загрози для артистів та глядачів шоу, перебуваючи в глядацькій залі. Вчинок Седюка є неприйнятним і неприпустимим, та суперечить загальноприйнятим нормам поведінки", - повідомили у оргкомітеті Євробачення.

Оргкомітет Євробачення в Україні приніс свої вибачення Джамалі та її команді за форс-мажорний випадок, що стався під час її виступу у прямому ефірі фіналу пісенного конкурсу Євробачення.