Просто кончена істота, - Притула розповів, як набив пику пранкеру з Євробачення

Український пранкер Віталій Седюк колись влаштовувався практикантом на "Новому каналі", однак через нахабну поведінку так і не став журналістом

Про це на своїй сторінці у Facebook написав телеведучий Сергій Притула. 

Він розповів, як 10 років тому на програму "Підйом" "Нового каналу" прийшов практикант, який дуже добре підходив для журналістської діяльності. Попри це, на чоловіка, яким і виявився Седюк, тоді очікував ще один екзамен - корпоратив, який практикант і завалив. 

"Висьорбав мій коньяк, який дівчатка журналістки дбайливо тримали до моменту коли я закінчу вести корпоратив і приєднаюсь до застілля, впився, як маленьке поросятко, почав бездарно залицятись до новоканальських красунь і, коли спіймав облизня, облив одну водою з пляшки… на піку неадекватності практикант підсів до мене і сказав: "Притула, йдем бити Педана"! Чимось йому Саня не вгодив, а чоловік знав до кого звернутись", - наголосив Притула.

Саме тоді, за його словами, він вивів Седюка на вулицю. 

"Поставив під деревом і набив кулаком. Ні, не по лицю. Просто, як цвяшок молотком, по голові, по-хлопськи. Далі була класика жанру: набігли дівки, крики "не бий" і т.д., все, як у нормальних людей на корпоративах", - пояснив Притула.

Він додав, що коли побачив, як чоловік "крутит голою сракою" перед Джамалою під час її виступу на фіналі Євробачення, то пошкодував, що свого часу "мало надавав Седюку по голові".

"Віталічок, ти ідіот! Ти просто кончена істота. Постарайся не потрапляти в радіус мого перебування і махай своїм задом на сімейних святах, думаю, вся родина буде тобою пишатись! Барана кусок", - підсумував Притула.