У компанії МСЛ кажуть, що їх знову безпідставно засунули в санкційний список

Оператор державних лотерей М.С.Л. знову безпідставно потрапив під санкції. Хоча компанія ніяк не пов'язана з Росією і Альфа-банк

Про це повідомляє прес-служба компанії.

У компанії повідомили, що 15 травня 2017 року Указом Президента України №133/2017 було введено в дію рішення РНБО від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" строком на один рік. До списку юридичних осіб, до яких застосовуються персональні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) знову безпідставно потрапив оператор державних лотерей "М.С.Л.".

"У черговий раз компанія "М.С.Л." наполягає на тому, що рішення про застосування до неї санкцій не ґрунтуються на встановлених законом підставах, що суперечить нормам Конституції, законодавства України та суперечить рішенням та практиці Європейського суду з прав людини. Понад рік оператор державних лотерей "М.С.Л." намагається відстояти свої права у Вищому адміністративному суді України. Після численних перенесень судових засідань ніякого рішення не оголошено, а органи влади, які мали відношення до формування списку санкцій, так і не спромоглися надати суддям доказів будь-якої провини "М.С.Л.", - йдеться в повідомленні.