Вбивство у нічному клубі Києва: суд арештував 28-річного підозрюваного

Печерський райсуд обрав для 28-річного сумчанина, котрий в одному із закладів нібито вбив 26-річного відвідувача, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці

Про це повідомляє Прокуратура міста Києва.

"Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, мешканець Сумської області спровокував сварку з іншим відвідувачем, під час якої він вдарив свого опонента в голову, від чого останній упав на підлогу та не подавав ознак життя", - повідомляє прокуратура.

Охорона закладу та інші відвідувачі винесли потерпілого на свіже повітря і намагалися надати долікарську допомогу. Проте лікарі швидкої допомоги, які прибули на терміновий виклик, констатували смерть 26-річного киянина.

Винуватець трагедії намагався втекти з місця скоєння злочину, однак був затриманий працівниками розважального закладу та нарядом поліції охорони.

Наразі Київською місцевою прокуратурою №6 затриманому, який з його ж слів приїхав до столиці з Сумської області займатись бізнесом, повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне убивство).

За вчинене йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.