У Києві будують новітній житловий квартал "Файна таун". PR

В столичному мікрорайоні Нивки будують новітній житловий квартал "Файна таун" зі зручною інфраструктурою, можливістю відпочити і погуляти зеленими вуличками

Про це йдеться у сюжеті Еспресо.TV.

У Києві будують відкритий житловий квартал "Файна Таун". Куточок мрії у гучній та метушній столиці України.  Планували його за європейськими стандартами. Будинки будують із зручним виходом на зелену зону для прогулянок, де не будуть їздити автомобілі.

Тут будуть як дво- так і семиповерхові помешкання, розташовані таким чином, аби з вікон ви дивилися на затишну алею чи спортивний майданчик, а не на стіну сусідньої будівлі. Кожен мешканець відчує себе по-справжньому вдома. "Файна таун" технологічний та зручний. А найголовніше - дружній до людини.

На 12 гектарах кварталу розсадять 4 000 кущів і 900 дерев. Розмістять 420 лавок і 24 дитячих майданчики. Встановлять 7 спортивних зон і 17 зон для відпочинку, 6 арт-об’єктів і 2 фонтани. 3 кілометри променади з велодоріжкою дозволять без проблем дістатися до метро і залишити свій двоколісний транспорт під наглядом на парковці. За масштабний проект взялася компанія КАН-Девелопмент. Там впевнені, житловий квартал - це не просто квадратні метри.

"Це ось навколишнє середовище, це ось якась дуже дружня атмосфера, в якій люди повинні між собою як би дуже серйозно спілкуватися, жити. І наше завдання - їх саме згуртувати там. Це все те, що потрібно людині для нормального життя", - наголосив почесний президент компанії KAN Development Ігор Ніконов. 

КАН Девелопмент подбали і про безпеку майбутніх мешканців. Втілюють концепцію - двори для пішоходів, вулиці для машин. В кожному під’їзді є два виходи - один до прибудинкової парковки та автомобільної дороги, інший - на безпечну пішохідну територію. Окрім новобудов до ладу приведуть і фасади вже існуючих будинків на вулицях Салютній, Щербаківського, Естонській та Туполєва.

"Ми прилеглі будинки включаємо в цю інфраструктуру і, за їхнім бажанням безумовно, ми можемо забезпечити те ж саме і для них. Тому що для нас дуже важливо, щоб весь комплекс виглядав як єдине ціле", - пояснив Ніконов.

Справжньою несподіванкою для жителів цих вулиць стало те, що забудовник іде на діалог. Представники КАН-Девелопмент періодично збирають місцевих жителів і обговорюють свій проект. Тож скандалів чи протестів вдалося уникнути.

Перші мешканці заїдуть у квартиру своєї мрії вже за півтора роки. Ціна за метр квадратний становитиме від 16-ти тисяч гривень. Ви зможете обрати як компактні смарт-квартири, так і великі сімейні помешкання.​