Бойовики 24 рази обстріляли сили АТО, втрат немає

У п'ятницю, 19 травня, станом на 18:00 проросійські терористи на Донбасі 24 рази обстріляли позиції українських військових із артилерії, мінометів, гранатометів і стрілецької зброї

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На приморському напрямку окупанти 14 разів відкривали вогонь по укріпленнях ЗСУ. Зі 120-мм мінометів бойовики накрили позиції в районі Павлополя та Гнутового, опорні пункти поблизу Широкиного обстріляли зі 122-мм артилерійських систем, на підступах до Мар'їнки та Красногорівки застосували міномети калібрів 120мм і 82 мм. 

З більш легкого озброєння ворог цілив по українських військових у районі Чермалика, Новогригорівки, Новотроїцького та Лебединського.

На донецькому напрямку від початку доби бойовики 7 разів відкривали вогонь. Опорні пункти в передмісті Авдіївки бандити кілька разів обстрілювали зі 120-мм і 82-мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Також із мінометів терористи обстріляли позиції біля Кам'янки та Верхньоторецького, а поблизу Зайцевого застосували гранатомети різних систем.

На луганському напрямку окупанти тричі обстрілювали українських воїнів у районі Кримського, використавши 120-мм та 82-мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю меншого калібру.

З початку доби втрат серед українських військових не зафіксовано.