Голову інформслужби "Інтера" Шувалова видворили з України та заборонили в'їзд

Керівника інформаційної служби телеканалу "Інтер" Ігоря Шувалова видворили з України, заборонивши йому в'їзд терміном на 5 років

Про це повідомив у Facebook радник голови МВС нардеп Антон Геращенко.

"Сьогодні російський пропагандист, фактичний керівник інформаційної служби телеканалу "Інтер", шеф відомої провокаторши Маріі Столяровой Ігор Шувалов був видворений українськими прикордонниками за межи Украіни з забороною в'їзду на 5 років", - написав Геращенко.

За оперативними даними, діяльність Шувалова використовували спецслужби Росії для висвітлення спеціально підготовлених та резонансних відомостей через ЗМІ, зокрема, репортажів по звинуваченню керівництва країни у нібито військовому захваті влади у 2014 році.

Також Шувалова було залучено до масштабної акції по зриву євроінтеграційних реформ в Україні і проекту просування Росії як єдиного нащадку "країни-переможця фашизму у Великій Вітчизняній війні".

Вперше СБУ видворила Шувалова з України 28 березня 2014 року, проте під зустрічним тиском співвласників телеканалу "Інтер" на тогочасного голову СБУ Валентина Наливайченко це рішення було скасовано.