Втручання Росії у вибори США: Конгрес взявся за ще одного радника Трампа, - CNN

Комітет Палати представників з питань розвідки звернувся до радника з питань комунікацій виборчої кампанії Дональда Трампа Майкла Капуто в рамках розслідування втручання Росії у президентські вибори 2016 року

Про це повідомляє видання CNN, яке отримало копію листа, якого Комітет відправив Капуто.  

У ньому зазначається, що Комітет вимагає від радника Трампа подати деякі документи та інші матеріали і взяти участь в добровільній листуванні з відомством у цій справі.

Джерело видання зауважило, що Капуто погодився надати необхідні документи. Таким чином, вони та допит Капуто зможуть відкрити нові деталі щодо кібер-діяльності Росії під час минулорічних виборів. 

Співрозмовник CNN також вказав на те, що радник у своєму листі до Комітету зазначив, що не мав контактів з російськими офіційними особами і не обговорював Росію з Трампом або іншими помічниками під час роботи кампанії з листопада 2015 року до червня 2016 року.

"Єдиний раз, коли ми з президентом говорили про Росію, було в 2013 році, коли він просто запитав мене, як це було, жити там ( в Росії, - ред.),  в контексті обідньої розмови", - наголосив Капуто.