Затриманий на Сумщині здирник справді працював у НАБУ, - ЗМІ

Затриманий в п'ятницю, 19 травня, за вимагання хабара в розмірі $150 тис. до останнього часу працював в Національному антикорупційному бюро

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Мова йде про Олександра Самкова, який на момент подачі е-декларації обіймав посаду заступника начальника відділу оперативно-технічного управління НАБУ.

Зокрема, затриманий в телефонній розмові вказував, що його залучили до участі в службовому розслідуванні щодо ДТП, яке скоїли нетверезі співробітники НАБУ.

"П'ять п'яних НАБУшників розбили трактор і машину мутьтіван. Зараз мене включили в службове розслідування", - сказав підозрюваний, згідно роздруківці розмови.

У той же час, згідно з раніше опублікованою інформацією, службове розслідування щодо цього інциденту, було розпочате 15 травня.

"На прослушку він був поставлений 15 травня, коли його почали підозрювати у вимаганні, за яким потім і затримали, ті самі 150 тисяч", - розповіло джерело РБК-Україна.

Таким чином, згідно з інформацією джерел, на момент 15 травня підозрюваний продовжував працювати в НАБУ, інакше він не міг би бути залучений до участі в службовому розслідуванні.