Бойовики обстрілюють Донеччину з "Градів", 4 військових ЗСУ поранені

За минулу добу четверо українських військовослужбовців зазнали поранень на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

На окремих ділянках лінії розмежування спостерігаються ознаки ескалації конфлікту, зокрема терористи протягом минулої доби 59 разів обстріляли опорні пункти ЗСУ.

На Приморському напрямку було зафіксовано 29 обстрілів. Ввечері російсько-терористичні війська випустили майже три десятки 120-мм мін по позиціях поблизу Павлополя. Бойовики гатили з мінометів калібру 82 мм біля Красногорівки. Укріплення сил АТО поблизу Широкиного, Тарамчука та Мар'їнки потрапили під вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних модифікацій. 

Вночі найбільш напруженою ситуація була на Донецькому напрямку, де окупанти 21 раз порушили режим припинення вогню. Терористи застосовували  РСЗВ "Град" в районі Опитного, попередньо були зафіксовані наслідки прильоту 15 реактивних снарядів від цієї артилерійської системи. Також вороги обстріляли позиції у південному та східному передмістях Авдіївки з мінометів калібру 120 та 82 мм, стрілецької зброї та гранатометів. Опорні пункти неподалік Невельського накрили вогнем з 120-мм мінометів, а біля Зайцевого - з озброєння БМП. 

"Режим тиші" на Луганському напрямку було порушено 9 разів. Ввечері в бік українських позицій біля Малинового противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів. А в районі Валуйського, Станиці Луганської та Донця - зі стрілецької зброї.

"Впродовж минулої доби 4 українських воїнів зазнали поранень", - наголосили у штабі.