На Лівому Березі відкрили новенький сквер для відпочинку

Будівельники створили новий парк для жителів мікрорайону на Лівому Березі Києва

Про це йдеться в сюжеті Еспресо.TV.

Затишні алеї, щойно висаджений зелений газончик, ліхтарі вечірнього освітлення, лавочки для відпочинку. Такий новий сквер щойно у подарунок отримали мешканці мікрорайону Києва на Лівому Березі. Його облагородили зусиллями однієї із забудовних компаній міста.

"Для жителів це означає, що тут не буде додаткового будівництва - це перше. Друге - що компанія-забудовник тримає слово. І третє - що у них з'явився величезний парк-сквер, в якому буде бювет, в якому будуть освітлені лави, облагороджена доглянута територія, де можна гуляти з колясками, мамам з дітьми, тобто територія готова для громадського користування", - наголосив представник будівельної компанії Андрій Насіковський. 

Проводити дозвілля та відпочивати на свіжому повітрі відтепер зможуть не лише подружжя з дітьми. До вподоби ока новий парк припав і людям літнього віку.

Бізнес має бути соціально орієнтовний. Така позиція будівельної компанії. А в Київраді додають - подібні ініціативи мають стати прикладом і для інших забудовників. Адже крім соціального комфорту для киян, це ще й економія грошей бюджету міста.

"Компанія DIM - це компанія, яка залишає і соціальну відповідальність. Тобто яка намагається не просто побудувати будинок, здати його в експлуатацію і піти і про нього забути, заробити гроші і втекти - а залишити соціальну інфраструктуру, яка буде слугувати довгі роки для всих киян, що живуть в цьому місці", - пояснив перший заступник директора департаменту КМДА Тарас Панчій. 

"Це те, що потрібно людям. Ви подивіться, які у нас дерева, дітки, подивіться зона відпочинку яка шикарна. І я вам скажу, що це є приклад для наслідування для всіх тих людей, які мають відношення до забудови. Я вам скажу відверто, що треба створювати зелені зони в місті Києві для того, щоб наше наступне покоління могло ними користуватись", - зазначив депутат Київської міської ради Владислав Турець. 

Першу секцію житлового кварталу "Автограф" введуть в експлуатацію протягом року. Тож на новоселів столиці чекають не лише просторі оселі, а й чудові місця для відпочинку.